10.10.2023

Christoffer Damgaard dobbelt danmarksmester i windsurfing - læs artikel i TV-Kalundborg10.05.2023


Så er der tilmelding til forårets fedeste windsurfarrangement lige her i Kalundborg Sejlklub:


05.05.2023
Vi havde åbent hus den 29/4 fra kl. 10 -14. Der kom 15-20 nye sejlere forbi, hovedsageligt unge. Alle unge 10 - 14 årige var med mandagen efter den 1. maj, så alt i alt en succes på ungesiden. Vi fik brugt alt vores SUP/surfgrej den 1. maj, og der var enkelte, der måtte dele grej, så vi kan ikke have flere unge med nu i surf/SUP pga. grejmangel. 
Det bliver spændende at se, om vi kan fastholde de nye.Nyt fra ungdomsafdelingen og ungdomsudvalget


Læs artikel Den fedeste sport som er bragt i Sjællandske Nyheder og af Kalundborg TV i april 202304.11.2022

Ny ungdomsformand valgt

18 var mødt til den ekstraordinær generalforsamling i klubhuset den 3. november med to punkter på dagsordenen. Valg af ny ungdomsformand og ændring af havne vedtægten.

Til posten som ungdomsformand var der kun en kandidat, Thomas Bach Møller, som derfor valgtes i enstemmighed. Ændring af havne vedtægten var aktualiseret af den nye betalingsordning med kort, hvorefter bestemmelser om brug af bimåler m.m. bortfalder.

Dette skal så endeligt vedtages ved førstkommende ordinære generalforsamling.

 

Thomas Bach Møller, ny ungdomsformand i Kalundborg

Sejlklub 2022


Ekstraordinær generalforsamling 2022.pdf

Havnevedtægtsændring.pdf


26.12.2021 

Ungdomsformand takker af

Super 2021 sejler år - og ny ungdomsformand i 2022

Endnu et år er gået med masser af sejlads i Houget og ture på Fjorden.
Alle vores forskellige joller har været flittigt brugt, både en- og topersoners joller, og klubbåden har også været ude.
Vi har i år haft den fantastiske situation at have 3 unge instruktører, hvilket giver glæde, dynamik og lyst til leg for de yngste sejlere. Det satser jeg meget på fortsætter i 2022.
Jeg vil dog selv benytte anledningen til at takke af som formand for ungdomsudvalget til den kommende generalforsamling. Jeg har haft posten siden 2014, så det er blevet 7 glade år.
Jeg kan reklamere med en dejlig energigivende post, men glade børn og unge som vi i klubben giver glæden ved sejlads og kompetencer til at færdes ved vandet. Desuden er klubben og bestyrelsen absolut et godt sted at være med lyst til udvikling og samvær!
Så hvis du har lyst til at bære stafetten videre, så kom frit!
Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om posten på tlf 30755164.
Til alle jollesejlere og forældre:
Glædelig jul og godt nytår!
Helen Schiøler 

 

 

30.09.2021

Hej allesammen
Den 2-3 oktober holder vi et hyggeligt sejl arrangement for alle jolle sejlere der har lyst. Vi starter lørdag d. 2 oktober klokken 12:00, hvor vi alle sammen mødes nede på havnen. Så tager vi direkte ud og sejler, og hvis det er godt vejr, tager vi ud og sejler en tur i fjorden i jollerne. Derefter sejler vi ind og spiser kage og drikker en varm kop kakao. Så hopper vi ud og sejler i jollerne igen, og hygger os ude på havet.
Når det begynder at blive koldt, og vi bliver sultne, sejler vi ind og rigger af, hvorefter vi skal lave vores egne pizzaer. Når vi har spist, skal vi ind og se film for dem der har lyst, ellers kan man spille spil osv. Så overnatter vi i klubhuset, og står op og spiser morgenbrød, og derefter pakker vi sammen. Vi slutter ca. klokken 11 søndag.
Alle forældre er velkomne, hele wekkenden, og også til overnatning. Hvis der er nogle som har et par gode spil, som de ville have lyst til at tage med, då må i rigtigt gerne det. Hvis der var nogle der også kunne have lyst til at melde sig til at bage en kage, kunne det også være fantastisk!
Håber på så mange som muligt, kunne have lyst til en fed sejler weekend, med en masse god stemning og energi!

Kærlig hilsen sejltrænerne. 

Se billeder på Facebook 07.06.2021

Unge Elsker Vand projektet er godt i gang og afsluttes i juni måned.

Se billeder 

Sådan er det gået. Læs klubformandens opsummering af projektet

 

 

02.03.2021

UNGE ELSKER VAND

Sejlklubben, roklubben og UNG Kalundborg i samarbejde

Der bliver noget at glæde sig til for 6., 7., 8. og 9. klasserne i Kalundborg Kommune dette forår. De unge inviteres til at deltage i UNG Kalundborgs forårsprojekt med fokus på vandsport, strand- og surf aktiviteter.
Programmet er tilrettelagt over seks uger fra den 20. maj i et samarbejde med Kalundborg Sejlklub og Kalundborg Roklub.
Der bliver mulighed for, at de unge kan afprøve kajak, roning, windsurf, fiskeri, drageflyvning, SUP eller optimistjolle.
Der indrettes “Surf Cafe” på Gisseløre hver torsdag aften, første gang den 21.5, og der bliver forskellige udflugter fredage.

Torsdag den 11. marts havde Nordvestnyt en artikel om projektet. Læs her

 

 


Klik på annoncerne og støt vores sponsorer