2016 
Stor gave til Kalundborg Sejlklub

Vi har fået hele 150.000 kr. til en ny klubbåd! Jeg kunne til Stander ned dagen fortælle om den utroligt glædelige nyhed: at vi har fået hele 150.000 kr. til køb af en nyere klubbåd. Det er jo næsten for godt til at være sandt, men pengene er givet af Den A. P. Møllerske Støttefond, og pengene overføres, så snart vi er klar til at hente båden.
 

 
Her viser Anne Louise det fine brev fra A. P. Møllerske Støttefond
 

En gruppe af medlemmer fra Ungdomsafdelingen, Sejlerskolen og bestyrelsen har siden februar måned arbejdet med mulighederne, sendt ansøgninger i lange baner, og modtaget en del afslag. I juni startede der en dialog med A. P. Møller, og så pludselig, kom der et endegyldigt positivt svar.

Pengene er givet til en J80 sejlbåd. En moderne og hurtig båd, som er robust, let at håndtere og med plads til 4-6 personer. Man kan også bruge den til tursejlads og overnatning, og er man til kapsejlads, er J80 båden en stor kapsejladsklasse.

J80 kan sejle rigtig hurtigt

Det primære formålet med klubbåden er, at fastholde klubbens unge medlemmer, tiltrække nye fra kommunens ungdomsuddannelser, og måske fra den nye ingeniøruddannelse som starter til september. Men, klubbåden kan selvfølgelig også bruges af nuværende medlemmer, og vil helt sikkert blive et stort aktiv på Sejlerskolen, hvor den vil bidrage til at holde på de nye medlemmer.

J80 er en moderne båd med plads til 4-6 personer

Vi arbejder nu videre med alt det praktiske, og der vil komme løbende information her på siden. Vi håber og tror på, at vi kan invitere til dåb af den nye J80 klubbåd til foråret.

Med sejlerhilsen
Michael Eliasen

Klik på annoncerne og støt vores sponsorer