Seneste nyt i din klub

21.02.2020
Nedramning af nye pæle ved riggerbroen er afsluttet fredag i denne uge. Læs mere og se billeder

07.02.2020
Der er åbnet mulighed for, at vi får flere bådpladser på Gisseløre, oplyste havneudvalgsformand Hans Ole Rathje på det seneste bestyrelsesmøde. Det vil han fortælle mere om på den kommende generalforsamling. Du kan allerede nu læse havneudvalgsformanens årsberetning her på hjemmesiden.

29.01.2020
En ny forside på denne hjemmeside er på vej. Den implementeres tirsdag den 4. februar 2020 efter en længere dialog mellem webudvalget og klubmodul. Vi har længe været utilfredse med en rodet og vanskelig redigerbar forside. Nu får vi i stedet 12 faste bokse på forsiden med mulighed for nyt fra alle hjørner af klublivet. I hver boks bliver der plads til en kort tekst og et link. Så kan man brede sig med tekst og billeder, på de sider, som boksene linker til.