Skip Navigation Links

Kalundborg sejlklub vil skabe optimale betingelser for sejlsport i Kalundborg med særlig vægt på nuværende
og kommende medlemmers interesser og ønsker om fællesskab, rummelighed, søsport og aktivt sejlermiljø.

Kalundborg Sejlklub blev stiftet i 1902 og er dermed en af Danmarks ældste.

Vi er ca 600 medlemmer og råder over et klubhus og en dejlig havn på Gisseløre.

I klubben har vi både motorbåds-sejlere, sejlbåds-sejlere, surfere, SUP’ere og kort fortalt mange forskellige søsportsinteresser repræsenteret.

Hvis du vil høre mere om klubben er du velkommen til at kontakte en person fra Bestyrelsen (se kontaktinformationer her på hjemmesiden) eller du kan komme til et af vores åbent hus arrangementer henover året. I april måned har vi hvert år en ”velkommen til nye medlemmer”-aften, hvor man også er velkommen selvom man kun overvejer, om man vil være medlem.

Michael Eliasen