Skip Navigation Links

Kalundborg sejlklub vil skabe optimale betingelser for sejlsport i Kalundborg med særlig vægt på nuværende
og kommende medlemmers interesser og ønsker om fællesskab, rummelighed, søsport og aktivt sejlermiljø.

Kalundborg Sejlklub

Forældresamarbejde og socialt liv

Det er ikke kun på vandet det sker...

Det er vigtigt at hjælpe hinanden både som børn, unge og forældre.

Er du forældre til et barn, som endnu ikke selv kan bære jolle eller surfbræt ned til vandet, har vi brug for din hjælp til lige at få tingene gjort sejlklar. Det behøver ikke at være hver gang, men vi sætter rigtig stor pris på hjælpen til hurtigere at få alle mand på vandet og op igen.

Sejladsen og det sociale samvær i klubben er alletiders for børn og voksne at have et fællesskab omkring.

Et vigtigt punkt i det sociale liv er, at på træningsaftenerne mandage skiftes forældrene til at lave mad Det vil sige, at som forældre laver du mad 1-2 gange pr. sæson. De resterende mandage nyder du, at ulvetimen er afskaffet og får sejlskab af glade sejler-unge! En hjemmebagt kage er altid et hit.

En anden meget populær aktivitet for sejlere med/uden forældre og søskende er camps. Der findes flere af slagsen. For windsurfere ligger der en ungdomssommer camp i uge 27 i Hvide Sande. For jollesejlere i uge 32 i Frederikssund. I efterårsferien er der Young Gun windsurfer camp i Klitmøller. Alle disse er for alle niveauer. De er fantastisk hyggelige, sjove, lærerige m.m. for sejlerne Så læg dem endelig i kalenderen allerede nu.

Ud over det er det absolut ikke en forudsætning, at man er aktiv sejler eller sejlekspert: Organisationstalent, bil og lyst til at køre en trailer med optimistjoller til stævne, lidt fingersnilde til småreparationer af joller/udstyr etc. er altid velkomment.